Dr. Gacsályi Ágnes
Jogi munkatárs / elemző

Dr. Gacsályi Ágnes Olga az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán (ELTE ÁJK) végezte el a jogász szakot. Letette a jogi szakvizsgát is.

Angol nyelvből társadalomtudományi és gazdasági szakfordító és tolmács szakirányú szakképzettséget szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen. Részt vett az ELTE ÁJK és a Georg-August-Universität Göttingen közötti megállapodás alapján indított „német és európai jogi részképzés”-en, melynek teljesítette vizsgakövetelményeit is. Angol és német nyelvből felsőfokú, „C” típusú állami nyelvvizsgával, angol nyelvből Certificate of Proficiency in English (CPE – University of Cambridge) nyelvvizsga-bizonyítvánnyal rendelkezik. Angol nyelvből az ELTE ÁJK által kiállított, közjogi és magánjogi szaknyelvi ismeretek megszerzését tanúsító oklevelet kapott. Az International Center for Not-for-Profit Law (ICNL) budapesti irodájában szakmai gyakorlaton vett részt.

Jogi pályáját ügyvédjelöltként kezdte, ezt követően került dr. Parti Tamás közjegyző alkalmazásába. A közjegyző irodájában legfőbb feladata a német nyelvi vonatkozású ügyek intézése.